Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Eric i Craig Umland

Zagonetka Maya : Prvi svemirski putnici?

  • Nakladnik: MISL
  • Prijevod: Dragutin Hlad
  • 08/2008.
  • 204 str., meki uvez
  • ISBN 9789536306343
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Maye su još od druge polovice prošlog stoljeća u žarištu interesa velikog broja znanstvenika i to ponajprije zbog njihovog fascinantnog kalendara i matematičkog sustava.

Knjiga "Zagonetka Maya" ide još dalje i uz pomoć najnovijih arheoloških nalaza i saznanja, lunarnih istraživanja i geologije polarnih ledenih kapa, postavlja tezu kako su Maye bili prvi svemirski putnici koji su silom prilika ostali zarobljeni na Zemlji u trenutku kada je eksplodirao njihov matični planet X.

Kako bi oslikala fantastičnu, no uvjerljivu sliku modernih Maya kao potomaka svemirskih istraživača, "Zagonetka Maya" iznosi dokazane činjenice i nova otkrića koja nam daju nepobitan dokaz da majanska rasa i civilizacija potječu od svemirskih istraživača.

Gotovo svako pitanje koje su znanstvenici o Mayama stoljećima ignorirali - jednostavno jer nije izgledalo da postoji racionalno rješenje za zagonetku koju je predstavljala ta tajanstvena rasa - nalazi se u ovoj uzbudljivoj, misaono provokativnoj knjizi, mijenjajući naš način gledanja na prošlost i sadašnjost.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –