Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Robin Sharma

Vrhunski uspjeh

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • Prijevod: Ozren Ćuk
  • 11/2010.
  • 217 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789532870336
  • Cijena: 17.25 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Knjiga „Vodič prema vrhunskom uspjehu“ je bila moćan i praktičan priručnik koji je nadahnuo tisuće ljudi da postignu vrhunski uspjeh u njihovim poslovnim i osobnim životima.

U ovom nastavku tog međunarodnog bestselera Robin Sharma otkriva uvide i alate koji su ga doveli do položaja jednog od najboljih svjetskih savjetnika o vodstvu i osobnom uspjehu. Ti uvidi su snažni i nadahnjujući.

U knjizi „Vrhunski uspjeh“ pronaći ćete neobične savjete koji će vas nadahnuti te vam dati polet, uključujući savjete poput - Budite toliko dobri da vas ne mogu previdjeti, Tražite da biste dobili, Brže doživite neuspjeh i Živite svoj život.

Osim toga otkrit ćete životne navike uspješnih ljudi, moćne ideje koje će dovesti vašu tvrtku do uspjeha, revolucionarne taktike za vrhunsku izvedbu, praktične strategije za pretvaranje teškoća u prilike, tehnike upravljanja vremenom koje doista djeluju, nove ideje za stvaranje energije i zdravlja te savjete za ostvarenje životne ravnoteže.

Dijelom manifest ispravnog življenja, dijelom priručnik poslovnog uspjeha i dijelom suputnik koji će vas nadahnuti, knjiga „Vrhunski uspjeh“ sažima najnovije misli Robina Sharme u 101 jednostavnu, ali i moćnu poruku. One će vam pomoći da budete izvrsni u onome što radite i nadahuti vas da živite bolje.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –