Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Božo Skoko

Hrvatska i susjedi : Kako Hrvatsku doživljavaju u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Srbiji

  • Nakladnik: AGM
  • 10/2010.
  • 196 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789531743846
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Božo Skoko uspješno kombinira ozbiljan znanstveni rad, inovativne metodologije i čitljiv, publicistički stil, što knjigu čini prikladnom za širi krug čitatelja. Radi se o istraživanju koje nije usmjereno isključivo znanstvenoj spoznaji, već ima i mogućnost neposredne primjene u različitim područjima, od ekonomije i turizma, do sporta, zabave i slobodnog vremena.

Ukratko, ako želimo surađivati s drugima, nužno je ne samo da ih upoznamo, već i da shvatimo što oni misle o nama i zašto. Ova knjiga je značajan doprinos tom razumijevanju.


***

Božo Skoko rođen je 1976. u Ljubuškom (Bosna i Hercegovina)a živi i radi u Zagrebu. Docent je na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu gdje vodi kolegije iz odnosa s javnošću. Doktorirao je i magistrirao politologiju, a u fokusu njegovih istraživanja su problematika nacionalnog identiteta i imidža te međunarodni odnosi s javnošću.
Jedan je od vodećih hrvatskih stručnjaka za odnose s javnošću. 

Božo Skoko redoviti je profesor strateškog komuniciranja na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i gostujući profesor javne diplomacije na veleučilištu Edward Bernays te publicist i komunikacijski stručnjak. Suutemeljitelj je Millenium promocije (MPR), jedne od vodećih i najstarijih agencija za komunikacijski menadžment u Hrvatskoj. Bivši je novinar i urednik Hrvatske radiotelevizije. Autor je osam knjiga, uključujući sveučilišni udžbenik "Strateško komuniciranje država" te uspješnice "Kakvi su Hrvati" (2016.), "Hrvatski velikani" (2014.) te "Hrvatska i susjedi" (2010.). Rođen je u Ljubuškom 1976. godine.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –