Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Boran Berčić

Filozofija - svezak drugi

  • Nakladnik: Ibis grafika
  • 11/2012.
  • 413 str., meki uvez
  • ISBN 9789536927685
  • Cijena: 120.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Knjiga "Filozofija - svezak drugi" dr. Borana Berčića, redovitog profesora na Odsjeku za filozofiju Filozofskoga fakulteta u Rijeci, drugi je od dva sveska u kojima se na suvremen i kompetentan način iznose pojedine veće filozofske teme. Djelo je namijenjeno studentima i nastavnicima, ali zbog pristupačnosti jezika prikladno i za srednjoškolce.

Specifičnost je autorova pristupa u tome što se ovdje ne radi o pregledu povijesti filozofije, već o pregledu filozofskih problema i mogućih pristupa njihovu rješavanju. Svako od poglavlja knjige popraćeno je i bibliografskim napomenama i, što je posebno korisno za studente i učenike, odabranim nizom pitanja koja se na poglavlje odnose. Temeljito kazalo na kraju knjige omogućava i stručnjacima brzo i lako snalaženje u njenom bogatom sadržaju.

Sadržaj!


Cjelovita, ali skraćena verzija knjige namijenjena studentima dostupna je besplatno na ovom linku!

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –