Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Kestutis Kasparavičius

Medvjedovanje : Ili Veliko božićno putovanje medvjeđe obitelji oko svijeta

  • Nakladnik: Ibis grafika
  • Prijevod: Mirjana Bračko
  • 11/2015.
  • 60 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789537997120
  • Cijena: 94.50 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Jednog ranog i hladnog prosinačkog jutra obitelj mrkih medvjeda počinje s pripremama za doček Božića. Kao i svake zime, oni namjeravaju posjetiti sve medvjeđe rođake koji žive u najudaljenijim zakutcima Zemlje.

Približavanjem najljepšeg godišnjeg blagdana - Božića, medvjeđa obitelj kreće na čudesno putovanje oko svijeta da posjeti rođake u najudaljenijim i najneobičnijim zemljama, zauzete pripremama za doček Božića: bijele medvjede na Sjevernom polu - ljubitelje lova na ribe ispod leda, vesele mekodlake koale u žarkoj Australiji, žitelje tajanstvenog kraljevstva plišanih medvjedića i čistunce medvjediće zviježđa Velikog medvjeda....
 
"Medvjedovanje" je slikovnica o obitelji mrkog medvjeda. U svojoj kućici privezanoj za balon, medvjeđa obitelj posjetila je svoje rođake širom svijeta jer su svakome željeli čestitati Božić.

Kestutis Kasparavičius je poznati grafičar, ilustrator i dječji pisac. Njegove šarene, brižljivo nacrtane sličice, svaki put iznova pripovijedaju nove priče svakomu tko se sprema promotriti pažljivim pogledom i poziva malog čitatelja da hrabro poleti zračnim balonom u beskrajnu maštu nebeskih visina.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –