Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sara Riđički

Antički podni mozaici : Tehnologija restauriranja

  • Nakladnik: ArTresor naklada
  • 02/2019.
  • 143 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789538012198
  • Cijena: 21.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Antički podni mozaici : Tehnologija restauriranja" Sare Riđički stručna je knjiga u kojoj su opisani restauratorski zahvati kojima se postiže maksimalna zaštita i očuvanje antičkih podnih mozaika. Obuhvaća konkretne postupke, materijale i tehnike te širi, interdisciplinarni kontekst u kojem se postupci odvijaju (npr. urbanističko planiranje, turizam, financiranje, itd.).

Knjiga je pisana za restauratore, konzervatore, arheologe, povjesničare umjetnosti te za one koji unutar svoje struke sudjeluju ili odlučuju o postupcima i procedurama vezanim uz očuvanje ovog segmenta naše likovne i kulturne baštine.

Knjiga sadrži fotografije i grafičke priloge, literaturu, pojmovnik i kazalo pojmova.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –