Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Johnny Black Andy Basire Hugh Gregory

Rock & pop kronologija

  • Nakladnik: Naklada Uliks
  • Prijevod: Katarina Travašić, Mirjana Božić
  • 03/2007.
  • 342 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9537306062
  • Cijena: 78.31 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Nakon toga Moderna vremena ne ažuriraju cijene - preporučamo da točnost cijene i dostupnost knjige (pogotovo starijih izdanja) provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Izuzetno zanimljivo putovanje kroz pet desetljeća svjetske povijesti, s naglaskom na glazbu koja se u to doba razvijala i njezin značaj na ostala događanja. Ponekad je glazba mijenjala svijet, ponekad je svijet mijenjao glazbu - a ponekad je glazba bila samo ugodna, usputna pojava.

Pozivajući se na golem broj izvora, ova knjiga prati uzdizanje (i gotovo uvijek neizbježan pad) stotina popularnih umjetnika i glazbenih stilova usput prateći poveznice sa širim svjetskim događajima i osvjetljavajući nevjerojatne činjenice i likove, od rock and rolla, popa i bluesa do soula, countryja, reggaea, glama, punka, disca, metala, techna, hip-hopa i mnogih drugih.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –