Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Predrag Raos

Let Nancija Konratata

  • Nakladnik: Izvori
  • 08/2007.
  • 278 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532032840
  • Cijena: 160.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
«Let Nancija Konratata» je prvi fantasy Predraga Raosa - na kojem je radio preko trideset godina. Koliko otprilike traje i hod njegova junaka prema svjetlosti. Kroz drevni sveti spis, kroz epsku pjesmu u prozi, korak po korak - do uzleta prema Bogu.

Četiri knjige proroka Nancija četiri su koraka oslobođenja od ljudskog, četiri koraka prema Onom koji je izvor svih sloboda. U jednom dalekom svijetu, najednom dalekom planetu, pod istim Bogom kojeg slavi sve stvorenje svih galaktičkih skupova.

Knjiga bojeva knjiga je o svijetu.
Knjiga susreta knjiga je o ljudima.
Knjiga vatre knjiga je o spoznaji.
Knjiga beskonačne svjetlosti knjiga je o Bogu.

"Ovo je tajna nad tajnama, svetinja nad svim svetinjama, knjiga o svjetlu i tmini, koja se daje ljudima čista srca i jake volje. Ti, koji je držiš u rukama, u njoj, kao u zrcalu mjedenu, gledaš vlastitu smrt, jer tako se svidjelo Onom koji nebom vlada. Zastane li ti noga na putu istine, srduba te Njegova neće mimoići, no stigneš li do kraja puta, prokletstvo na tebe i tvoj dom."

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –