Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Caroline M. Myss

Dvorac duše : Unutarnji put prema Bogu i vašoj duši

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • Prijevod: Aleksandra Mihaljević Barlović
  • 01/2008.
  • 344 str., meki uvez
  • ISBN 9789532870046
  • Cijena: 19.91 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Poznata spisateljica duhovne literature Caroline Myss stvorila je iznimno djelo u kojemu iznosi jedinstvene uvide i otkrića. Ovo zanimljivo novo učenje suvremenog misticizma ujedno je i sjajna sinteza psihologije svijesti te istočnjačke i zapadnjačke mistične tradicije. Caroline Myss nudi vrlo izvoran put prema samospoznaji – koji je ujedno put prema duhovnom spoznavanju Boga i vaše vlastite duše – te otkriva neizostavno potreban vanjski put koji vas vodi prema vanjskom svijetu, prema služenju Bogu i drugima u ulozi mistika bez samostana, bez potrebe za povlačenjem u potpunu tišinu, odricanje ili izolaciju.

Kao temeljni predložak za ovo suvremeno duhovno putovanje Caroline Myss koristi djelo «Zamak duše» Tereze Avilske. Prilagođavajući Terezinu viziju duše, Caroline nas vodi iz odaje u odaju, pomaže nam upoznati različite vidove vlastitoga jastva, vlastite duše i vlastitoga duha – te nas na taj način priprema za konačan susret s vlastitom božanskom prirodom.

Putem intenzivnih postupaka i metoda duhovnog propitivanja prilagođenog suvremenom životu pomaže nam razviti osobne moći molitve, kontemplacije i intuicije kako bismo se uspeli kroz sedam razina znanja duše koje grade vlastiti, još jači unutarnji dvorac – snažnu i izdržljivu dušu.

Kao i u svim svojim knjigama Caroline pripovijeda priče o duboko poticajnim iskustvima iz stvarnog života – vlastitim, ali i iskustvima svojih učenika te poznatih duhovnih osoba – koje jasno otkrivaju univerzalnu istinu njezinih uvida.

Među djelima Caroline Myss ovo je nedvojbeno najosobnija, najpoučnija, najsuosjećajnija knjiga s najvećom preobražajnom snagom, sveobuhvatan vodič za životno putovanje – putovanje u središte vaše duše. Mir, Bog i neustrašivo blaženstvo ondje čekaju da ih otkrijete… i uvedete u svoj život.

***

Caroline Myss je jedna od najznačajnijih autorica u području energetske medicine. Njene knjige su uglavnom bestseleri, “Anatomija duha”, ”Zašto se ljudi ne iscjeljuju”, ”Izaberimo zdravlje” ”Sveti ugovori”…

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –