Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sandra Anne Taylor Sharon A. Klingler

Tajne uspjeha : Znanost i duh istinskog blagostanja

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • Prijevod: Aleksandra Mihaljević Barlović
  • 05/2009.
  • 256 str., meki uvez
  • ISBN 9789532870206
  • Cijena: 150.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Godine 1908., čovjek po imenu William Walker Atkinson napisao je kratku knjigu s naslovom "Tajna uspjeha", u kojoj je razmotrio 'Zakon privlačenja', prirodni zakon koji se ostvaruje putem želje i mentalne vizualizacije. Danas, stotinu godina poslije, cijeli svijet govori o toj zamisli.

Možda su vas već nadahnuli zakoni privlačenja, ali vam još nije sasvim jasno kako biste njihovu moć mogli primijeniti u svojemu životu? Pa, u tome niste usamljeni! Ova knjiga otkriva tajnu o tome kako vaša svijest i energija doista djeluju u svijetu. Rezultate stvara vaša životna sila u cijelosti, a ne samo vaša pojedinačna namjera. Ovaj jedinstveni holistički pristup otkriva vašu kvantnu psihologiju – dublje vibracije vaših misli i osjećaja – i nudi ključeve otvaranja za budućnost obilja i radosti.

Uz to, u knjizi ćete otkriti jednu od najčuvanijih tajni uspjeha – vašu povezanost s prisutnošću i energijom Duha! Naučite izoštravati svoju intuiciju i raditi sa svojim božanskim stručnjacima, glasnicima i kreativnim savjetnicima. Otkrijte desetke jednostavnih načina primjene vjekovnih darovitosti i usklađivanja vlastitog energetskog polja s pogonskom silom svemira. Svijet neograničenih mogućnosti čeka na vas.

Vaša životna sila seže onkraj vremena i prostora, u nepoznate kvadrante postojanja. Svijest koju projicirate u obliku misli, opažanja, vizije i očekivanja, ima vrlo stvaran učinak na svijet. Iako možda niste svjesni što vaša svijest radi na dalekim mjestima, možete – na prvi pogled – jasno uvidjeti kako oblikuje vaš život.

Štoviše, većina onoga što vidite i doživljavate je posljedica vašega stvaranja.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –