Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sandra Anne Taylor

Zakoni privlačenja : Razlikujte istinu od zabluda

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • Prijevod: Ozren Ćuk
  • 12/2010.
  • 229 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789532870343
  • Cijena: 145.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Posljednjih je godina nastala zbrka na području zakona privlačenja - i načina kako oni djeluju. Proširilo se jedno iznimno pojednostavljeno i materijalističko gledište, a to je stvorilo osjećaje hitnosti, straha i krivnje. "Sve ili ništa" pristup energiji je postao toliko rasprostranjen da ljudi više ne znaju objasniti teške stvari koje im se događaju. Oni obično nalaze neke mane u sebi, što je jedan vrlo nezdravi stav. Na žalost, zbog toga samo još više tonu u negativnost.

Prvi dio ove knjige bavi se upravo time - istraživanjem uobičajenih zabluda. Sitnice su možda suptilne, ali su vrlo važne ako želite u svakoj vrsti iskustva zadržati svoju moć. Moja iskrena namjera je smanjiti učestalost "sve ili ništa" reakcija te uvesti jasnoću, mir i ravnotežu na sva životna područja, uključujući i očitovanje i privlačenje.
 
U drugom dijelu istražujem što sve utječe na stvaranje naše sudbine. Kada razmotrite ukupnost svih tih čimbenika, to vam može donijeti mnoge spoznaje. To je bio drugi povod za pisanje ove knjige - istražiti sve elemente privlačenja i očitovanja te zatim objasniti kako se sa svakim od njih možemo nositi pomoću snage naše svijesti.

U trećem dijelu govorim o uspostavljanju unutrašnje stvarnosti koja odražava istinu naše vječne vrijednosti i neprocjenjive moći. Naša svijest je najvažniji od tih osobnih čimbenika. Ako se potrudimo razumjeti je i pravilno usmjeriti, tada čak i najveću nevolju možemo pretvoriti u predivan blagoslov. Međutim, ta svijest se mora temeljiti na našem istinskom izvoru moći, a ne na lažima straha i ograničavanja. To je vibracija naše životne sile, srž naše osobne kreacije. Kada ostvarimo svijest koja se temelji na vječnoj istini, lakše utječemo na unutrašnje i vanjske čimbenike koji utječu na naše živote.

Osnovna svrha ove knjige je razviti u vama svijest o svim vašim mogućnostima kako biste vidjeli kamo će vas odvesti vaša moćna životna sila.

Moj treći povod za pisanje ove knjige je bio ohrabriti vas da ne odustajete - bilo u ostvarivanju vaših snova ili u prihvaćanju moći i ljepote prebivanja u sadašnjem trenutku. Zakoni privlačenja su vrlo moćne sile. Možete ih aktivirati i tako stvoriti nevjerojatno iskustvo u sadašnjosti, ali i velike rezultate u budućnosti.

Svijest je bit života, srž svega stvorenoga. Što više znate, to vam to znanje više koristi da biste prošli kroz nevolje i stvorili nevjerojatne blagodati. Otkrijte čimbenike koji određuju vašu sudbinu; kada to učinite, možete na svaki od njih primijeniti moć vaše svijesti. Ovaj trenutak je ključ koji otključava vrata. Naoružani istinom, vi možete promijeniti svoj život i otkriti neočekivane blagoslove i radost.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –