Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vladimir Vojinović

Priče iz Montanara

  • Nakladnik: Izdanja Antibarbarus
  • Nakladnik: Nacionalna zajednica Crnogoraca Hrvatske
  • 07/2009.
  • 110 str., meki uvez
  • ISBN 9789532490787
  • Cijena: 11.95 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
"Priče iz Montanara" je zbirka od dvanaest priča mladog crnogorskog pripovjedača (Autor, Ideja, Demant, Ikona, San, Epitaf Živku, Novogodišnja priča, Refleksija, Priča o posljednjem susretu, Montanaro Jazz, Tranzicija, Hotel Grand).

Knjiga pokazuje kako je riječ o zrelom autoru, čija su djela postala nezaobilazan segment nove crnogorske književnosti.

***

Vladimir Vojinović rođen je 1978. u Nikšiću. Diplomirao je i magistrirao na Filozofskom fakultetu u Nikšiću, gdje u sklopu triju studijskih programa, obavlja poslove suradnika u nastavi. Novinar je redakcije za kulturu nezavisnog dnevnika Vijesti. Objavio je tri romana, a kratke priče i pripovijetke objavljuje u crnogorskim časopisima Ars i Plima.

Autor je stručnih i znanstvenih radova iz područje znanosti o književnosti, i koautor čitanke za deveti razred reformiranoga crnogorskog osnovnoškolskog sustava. Živi u Podgorici.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –