Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sonja Smolec

Malena i Klepetan

  • Nakladnik: Izdanja Antibarbarus
  • Ilustracije: Jelena Kašić
  • 11/2019.
  • 18 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532491746
  • Cijena: 15.93 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Slikovnica "Malena i Klepetan" autorice Sonje Smolec i ilustratorice Jelene Kašić svojevrsna je oda vječnoj ljubavi i govori o neobičnoj i dugoj ljubavi, svjetski  već poznatih roda iz Slavonskog Broda – Malene i Klepetana.

Sonja Smolec (Pula, 1953.) poznata je književnica za djecu i mlade. Između ostalih nagrada, za svoj roman "Marama s bubamarama" (Naklada Semafora, Zagreb) 2017. osvojila je nagradu "Mato Lovrak". Članica je Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade, Društva hrvatskih književnika, Svjetske udruge suvremenih pjesnika čije je središte u grčkoj Larisi te Udruge "Jutro poezije".

Dobitnica je prestižne međunarodne nagrade za kratku priču do sto riječi na natječaju organiziranom pod pokroviteljstvom španjolske fundacije "Cesar Egido Serrano". Poezija Sonje Smolec objavljena je u brojnim domaćim i međunarodnim časopisima i zbirkama poezije, internetskim časopisima i blogovima (Švedska, Izrael, Mađarska, Nigerija, Južna Afrika, SAD, Njemačka i Kanada).

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –