Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Linda Howard

Poljubi me dok spavam

  • Nakladnik: Naklada Uliks
  • Prijevod: Katarina Travašić
  • 11/2005.
  • 353, tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9537306003
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Lily Mansfield živi opasnim životom- ona je plaćeni atentator i radi kao ugovorni agent američke tajne službe. Njene su mete moćni i korumpirani- svi oni koji su nedodirljivi za zakon. Sada, nakon devetnaest godina lojalnosti službi, Lily traži osvetu iz osobnih razloga. Želi se osvetiti moćnoj mafijaškoj obitelji Nervi čiji je vođa ubio njene prijatelje i ulazi u opasnu igru bez dozvole CIA-e za koju radi.

Drugi agent CIA-e, Lucas Swain, poslanje da riješi pitanje odmetnute agentice. Njegove su naredbe ili je uhvatiti, ili je ubiti. Ipak, i on biva uvučen u igru s Lily Mansfield. Pokušavajući izbjeći ogroman međunarodni incident i istovremeno se boreći protiv moćnog neprijatelja, Lily uopće ne vidi smrtonosnu opasnost koja leži točno pred njom, kao ni činjenicu da lojalnost uvijek ima cijenu.

Linda Howard je nagrađivana autorica mnogih bestselera "New York Timesa", među kojima "Ne plači više", "Umrijeti i ugoditi", "Ljubomora", "Otvorena sezona", "Gospodin savršeni", "Svi kraljičini ljudi", i dr. I u ovom romanu punom intriga, napete akcije i senzualnosti još jednom dokazuje da je majstorica romantično-akcijskih romana.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –