Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Hrvoje Hitrec

Asasin ili Latica u nevolji

  • Nakladnik: AGM
  • 04/2012.
  • 104 str., meki uvez
  • ISBN 9789531744171
  • Cijena: 98.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Latica je školarka u obitelji u kojoj sve znamo o tome kad se roditelji ljute jedno na drugo, iako zbog sve većih poslovnih obveza teško uspijevaju čak i posvaditi se. U njihovu nesretanju otac je dovoljno pribran da novcima nadoknađuje njihove poslovne izostanke. Sama Latica prepuštena je odrastanju koje se zbiva između druženja sa psom, prve pubertetske ljubavi, osamljenosti i mode mladih koja je umnogome nemilosrdna i hladna da bi bila poželjan izbor za djevojčicu njezine dobi.

Tematski roman pisan je za mladež, vješto i logično, korespondira sa svakodnevicom i - za promjenu od života - nudi sretan završetak. Govori o nasilju među mladima, nasilju koje trajno puni crne kronike i protiv kojeg društvo zasad ne poduzima ništa konstruktivno. Završiti na Yu-tubu kao na stupu srama još je relativno benigna mogućnost u odnosu na one slučajeve koji se bilježe u crnim kronikama i među osmrtnicama.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –