Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Dan Brown

Da Vincijev kod

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Suzana Sesvečan
  • 12/2003.
  • 448, tvrdi uvez
  • ISBN 9532013377
  • Cijena: 180.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Za vrijeme svog službenog posjeta Parizu harvardski stručnjak za simbologiju, Robert Langdon, saznaje da je u Louvreu ubijen vremešni kustos, a pokraj njegova leša pronađen zagonetni kod. Pokušavajući riješiti bizarnu zagonetku, Langdon i sposobna francuska kriptologinja Sophie Neveu polako shvaćaju da su tragovi rješenja skriveni u djelima Leonarda da Vincija. Sve se dodatno zakomplicira kad Langdon otkrije zapanjujuću kariku: pokojni kustos bio je vezan sa Sionskim priorijem, stvarnim tajnim društvom čiji su članovi bili Sir Isaac Newton, Botticelli, Victor Hugo, Da Vinci i mnogi drugi.

Langdon sumnja da se nalaze u lovu na povijesnu tajnu, i ako ne uspiju dešifrirati zagonetku, tajna Sionskog priorija i drevna istina bit će zauvijek izgubljene.

Roman Da Vincijev kod je Eksplozivna kombinacija trilera, eseja o povijesti umjetnosti i religijskog simbolizma – tajnovita ubojstva, fascinantne ezoterije, nastajale tijekom povijesti Zapada, narav osmijeha Mona Lise, tajne Svetoga Grala… na tragu “Imena ruže” U. Eca kao i romana R. Ludluma.

Dan Brown autor je bestselera “Digitalna utvrda”, “Anđeli i demoni” i “Točka prevare”. Njegov roman “Da Vincijev kod” preveden je na četrdesetak jezika i u prvih šest mjeseci od objavljivanja prodan u više od 4 milijuna primjeraka.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –