Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Dan Brown

Izgubljeni simbol

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • 11/2009.
  • 528 str., meki uvez
  • ISBN 9789533041032
  • Cijena: 180.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Šest godina trebalo je Danu Brownu da nakon temeljitih istraživanja dovrši roman "Izgubljeni simbol", nastavak svjetskih bestselera "Anđeli i demoni" i "Da Vincijev kod", trilera čije je glavni junak profesor simbologije Robert Langdon.

U romanima Dana Browna ništa nije kakvim se čini na prvi pogled. Radnja romana "Izgubljeni simbol" smještena je unutar vremenskog okvira od 12 sati i kroz tekst pun neočekivanih zapleta odvodi čitatelja na putovanje uz Roberta Langdona koji je ponovno u akciji.

"Izgubljeni simbol" još jednom dokazuje zašto je Dan Brown najprodavaniji pisac trilera na svijetu. Dan Brown je diplomirao je na Amherst College i Phillips Exeter Academy, gdje je predavao engleski i kreativno pisanje. Autor je mnogih bestselera, uključujući i "Da Vincijev kod" koji je prodan u više od 80 milijuna primjeraka diljem svijeta, što ga čini jednim od najprodavanijih romana svih vremena. Romani su mu prevedeni na 51 jezik.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –