Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Dan Brown

Divlja simfonija

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Damir Šodan
  • 09/2020.
  • 44 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789535203094
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Putujući šumama i morima s Maestrom Mišem i njegovim prijateljima glazbenicima, upoznat ćeš velikog plavog kita i hitronoge geparde, sićušne bube i ljupke labudove. Svi oni podijelit će s tobom svoje tajne.

Usput ćeš možda naići i na neka iznenađenja što ih je Maestro Miš ostavio u knjizi za tebe – skrivenu zujavu pčelu, zbrkana slova što skrivaju neko značenje, pa čak i šifriranu poruku da je odgonetneš!

Dan Brown, autor velikih svjetskih bestselera, napisao je svoju prvu slikovnicu – zanimljivu, zabavnu i jedinstvenu knjigu punu glazbe i zagonetki! Knjiga sadrži kôd za besplatnu aplikaciju i glazbu koju je skladao sam autor. 

Ovu interaktivnu multimedijsku slikovnicu ilustrirala je Susan Batori, čije su ilustracije prožete humorom prikladnim za dječji uzrast. Glazbu za slikovnicu izvodi Zagrebački festivalski orkestar (Zagreb Festival Orchestra), a snima i producira američka diskografska i producentska tvrtka PARMA Recordings.

U „Divljoj simfoniji“ Dan Brown kombinira glazbu i pisanu riječ za novi naraštaj mladih, koristeći se najmodernijom tehnologijom. „Obožavam pripovijedanje i u svojim romanima uvijek nastojim ispreplesti raznolike teme“, objašnjava Brown. I dodaje: „Bio sam uzbuđen što sam s Divljom simfonijom mogao nastaviti nadograđivati tu ideju i osmisliti uistinu slojevito iskustvo, koristeći se istodobno trima različitim izričajima: likovnom umjetnošću, glazbom i riječima.“

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –