Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Dan Brown

Da Vincijev kod : Dnevnik putovanja

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Suzana Sesvečan
  • 05/2006.
  • 160, meki uvez
  • ISBN 9532015825
  • Cijena: 39.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Nakon što su milijuni čitatelja ostali očarani putovanjem na koji su pošli Robert Langdon i Sophie Neveu kako bi riješili misterije u knjizi “Da Vincijev kod”, od sada njihovim stopama mogu poći svi koji nabave dnevnik putovanja te knjige. “Da Vincijev kod : Dnevnik putovanja” zamišljen je kao svojevrsni turistički vodič kroz lokacije koje Dan Brown spominje u svom bestseleru, a namijenjen je čitateljima koji žele posjetiti stvarna mjesta.

Ovaj neobični turistički vodič vodi vas kroz sve etape putovanja Roberta Langdona i Sophie Neveu: od hotela Ritz u Parizu, Eiffelova tornja, gradskih vrtova Tuileries, Louvrea i Montmartrea u Parizu, preko templarske crkve, parka St. James i Westminsterske opatije u Londonu, do kapelice Rosslyn u Edinburghu.

Uz itinerar lokacija koje su prošli glavni likovi, u vodiću ćete pronaći izvatke iz romana posvećene svim značajnim lokacijama i umjetničkim djelima, stranice na koje možete zapisivati vlastite dnevničke zapise dok osobno proživljavate sve njihove dogodovštine, kao i prostor predviđen za fotografije sa autentičnih lokacija.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –