Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ari Berk

Noćni pjev

  • Nakladnik: ArTresor naklada
  • Prijevod: Lara Hölbling Matković
  • Ilustracije: Loren Long
  • 07/2015.
  • 44 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789538012068
  • Cijena: 10.62 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Mali šišmiš Kiro po prvi put odlazi tražiti hranu posve sam, bez majke i drugih šišmiša. Tijesno mu je oko srca, jer svijet je velik, tajanstven i mnogo je nepoznatoga. Kako će se snaći sam, kako će se vratiti kući?

Odvajanje od roditelja i poznatog okruženja jedno je od najsnažnijih iskustava u životu djeteta (a i roditelja). Prvi samostalni koraci u svijet odrastanja i uz najveću podršku mogu za dijete biti zastrašujući. Valja otkriti svoje sposobnosti, ohrabriti se na istraživanje nepoznatog i osloniti se na vlastite snage.

Nagrađivani autori knjige Ari Berk i ilustrator Loren Long spojili su važnu odgojnu temu, lirsku priču i čudesne ilustracije u "Noćni pjev", nježnu priču o odrastanju.

Američki pisac i profesor Ari Berk diplomirao je antičku povijest i interdisciplinarne studije. Nakon magisterija iz područja kulture američkih starosjedilaca, godine 1998. doktorirao je iz područja komparativne književnosti i kulturnih studija na sveučilištu u Arizoni. Bavi se istraživanjem mitologije, ikonografije, fantastike i folkloristike. Na sveučilištu Central Michigan predaje književnost američkih starosjedilaca, srednjovjekovnu književnost, folkloristiku i mitologiju. Objavljuje stručne i znanstvene knjige, priče za djecu, eseje, pjesme i znanstvene članke. Za svoj je rad višestruko nagrađivan, a njegove knjige i priče prevedene su na mnoge jezike.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –