Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ana Bukovac

Hrvatsko plemstvo

  • Nakladnik: Ceres
  • 11/2014.
  • 488 str., meki uvez
  • ISBN 9789532670592
  • Cijena: 26.28 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Roman o vitezovima, gusarima, razbojnicima, o zaraćenoj kraljevskoj braći, te o rađanju poznatih hrvatskih plemićkih obitelji. "Hrvatsko plemstvo" pustolovan je roman koji čitatelja odvodi u neka druga vremena, u hrvatsku povijest. Radnja romana smještena je na sam kraj 12. stoljeće i odvija se za vrijeme vladavine Emerika Arpadovića kojemu prijestolje želi oteti brat Andrija II. Arpadović.

U romanu su opisani odnosi hrvatskog plemstva čije je povijesno nasljeđe bilo glavni izvor autoričine spisateljske imaginacije. Povijesne činjenice isprepletene su svakodnevnim životom i ljubavnim pričama koje proživljavaju glavni junaci romana.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –