Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Miroslav Petrak

Moderan muškarac uzvraća udarac : roman

  • Nakladnik: Ceres
  • 05/2006.
  • 212, meki uvez
  • ISBN 9532071083
  • Cijena: 12.61 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Miroslav Petrak (1969. ili 1972.) u ovom se romanu obrušava na feministice, metro-seksualce i njihove progresivne nadvrste, političare, kler i ostale "rizične" skupine. No, nikome ne ostaje dužan, pa ni samom sebi. Kritizira i ismijava neodlučnost i uravnilovku modernog muškarca dopuštajući si i izlet u nepoznato: procjenu razvojnih perspektiva istog muškarca.

Autor je kompilirao sva svoja predznanja, laička iskustva i ostale zablude te kreirao jedinstveni priručnik za ponašanje modernog muškarca. No, ako mislite da je to samo još jedna knjiga iz poplave komercijalnih popularno-psiholoških publikacija koje kupuju osobe uvjerene u istinitost televizijskih reklama... niste potpuno u krivu. Ali, to je i mnogo više od navedenog, jer uz višekutnu analizu sadašnjih muško-ženskih odnosa, autor je kroz kratkovidne poglede glavnih i epizodnih likova zlonamjerno ubacio i mnoštvo drugih aktualnih tema iz naše dične države i kreposna društva. Nakon ovog romana ništa u životu suvremenog muškarca (a ni žene) neće biti isto. Autor doduše ne obećaje ni da će biti bolje, ali...

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –