Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Magda Kraus

Tko je ubio Djeda Mraza?

  • Nakladnik: Autorska kuća
  • 12/2006.
  • 175 str., meki uvez
  • ISBN 9537199207
  • Cijena: 13.01 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Što se dogodi kada mlada novinarka prati pravog policijskog inspektora (koji to nije baš sasvim) i usput mu se petlja u istragu? Tko je zapravo Djed Mraz koji se pred Božić pojavio u selu Donji Mali, a odmah zatim i u susjednom selu Gornji Veliki? Postoji li Djed Mraz uopće, a ako postoji zna li kartati belu i je li ga lakše ubiti praznom ili punom pivskom flašom? Što je izjavila vjenčana supruga Djeda Mraza, a što njegova nevjenčana ljubavnica? Što o cijelom slučaju misli velečasni Sudac, a što vlasnik "Eura"? I postoji li uopće netko tko nije sumnjiv?

Magda Kraus rođena je 1975. godine. Biografija joj je manje-više uobičajena. Zna sve što bi svaki pravi pisac morao znati (stajati uz šank, naručiti pivo, pripaliti cigaretu te nadugačko i naširoko o svemu). Voli čitati krimiće. Ovo je prvi koji je napisala.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –