Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Zvjezdana Jembrih

Ljubavnici, kraljica, glad

  • Nakladnik: Autorska kuća
  • 06/2007.
  • 128 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789537199241
  • Cijena: 13.01 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
"...Zvjezdanini pasteli koji su reproducirani na ovicima ove biblioteke doveli su do našega razgovora o njezinim pjesmama. kad sam ih počela čitati dojmila me se njihova krajnja pročišćenost, sugestivnost slika, autoričina sigurnost u izlaženju na kraj s riječima. Instinkt i pouzdan ukus kojim zaoblilazi opisno i patetično, spirući "sve dok ne ostane - skoro ništa". Ono što ipak ostaje nakon spiranja oblo je i glatko, nužno i neosporno." (ur.)

** U biblioteci "Mala zvona" izlaze pjesnički i s pjesništvom povezani tekstovi po izboru Sanje Lovrenčić. "Ljubavnici, kraljica, glad" prva su knjiga pjesama likovne umjetnice Zvjezdane Jembrih.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –