Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Veljko Barbieri

Jesen, zima : Veljko Barbieri

  • Nakladnik: Profil
  • 12/2012.
  • 96 str., meki uvez
  • ISBN 9789533131467
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Svaki od recepata koje nudi Veljko Barbieri ima svoju priču. Svako jelo kojeg on sprema, ima svoju priču. Konačno, i svaka od namirnica koje koristi, ima svoju priču. Sve te priče Veljko Barbieri prikupljao je i upoznavao polako, s puno ljubavi, strasti i strpljenja. S jednakom strašću, Barbieri se u njima bavio anegdotama vezanima za namirnice, pričama o ljudima koji su ih otkrili, poviješću njihove pripreme, baš kao i različitim načinima pripreme brojnih delicija.

Poštovanja je vrijedno i razdoblje kojim se bavi - od antike pa sve do današnjih dana. Stoga ni najmanje ne čudi što su kuharice koje je dosad potpisao, prave gastro enciklopedije.

Barbierijev serijal "Kuharski kanconijer" prava je književna poslastica za sve one koji kuhanje doživljavaju kao - priču. Kao strast. Izdanje "Jesen, zima" poklapa se s desetogodišnjicom izlaska prvog nastavka sada već kultne kuharice Veljka Barbierija, predstavlja izbor recepata iz cijelog serijala, i nema nimalo sumnje da će, baš kao i svoji izvornici, oduševiti gastro avanturiste.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –